Nemoguće pretvaramo u moguće

Naši proizvodi

Doypack samostojeće vrećice

Doypack samostojeće vrećice sa dnom u obliku elipse koriste se za pakiranje širokog asortimana prehrambenih proizvoda, od pakiranja sokova, do pakiranja suhog voća.

Vrećice za vakumiranje

Vakuum pakiranja koriste se za širok asortiman prehrambenih proizvoda, kao što su suhomesnati proizvodi, svježa tjestenina, smrznuta riba, ukiseljeno povrće, razni sirevi i slično.

Vrećice za pakiranje prehrambenih proizvoda

Vrećice za pakiranje prehrambenih proizvoda različitih su dimenzija, debljina, slojeva i tiska, te se koriste za prehrambene proizvode široke potrošnje.

Višeslojne folije

Višeslojne folije s tiskom do 8 boja služe za brzo i jednostavno ručno i strojno pakiranje prehrambenih i neprehrambenih proizvoda.

Saznajte tko smo

O nama

Poduzeće AMP d.o.o. proizvodi ambalažne materijale od jednoslojnih, dvoslojnih i troslojnih folija koje se koriste za pakiranje pretežno prehrambenih proizvoda.

Nudimo vam stabilnost kvalitete u tisku i materijalu, fleksibilnost i pouzdanost u rokovima, kao i visoku kvalitetu malih serija ambalaže.

Drugi o nama

Reference

Nikola, vodja amp-ambalaza je resnično topla oseba in sodelovanje z njim in njegovo ekipo je zelo prijetno. Poleg tega pa v amp-ambalaza.hr ne manjka profesionalnosti, na njih se vedno lahko zanesem, kar daje trdne temelje tudi mojemu poslu. Iskrena hvala Nikola, vesela sem, da vas poznam!

Živa Pogačnik

Kao dugogodišnji klijenti tiskare AMP možemo reći samo riječi hvale. Izuzetno smo zadovoljni uspješnom suradnjom i visinom profesionalnosti odrađenog posla. Kvalitetna izrada tiskanih materijala za potrebe pakiranja, brzina isporuke, fleksibilnost i susretljivost pri različitim zahtjevima, ono su što čini tiskaru AMP jednim od glavnih dobavljača ambalaže tvrtke Anamarija Company d.o.o.

Tomica Gulin

AMP d.o.o. Brezje, Lopatinec, naš je višegodišnji dobavljač fleksibilne ambalaže. Kroz višegodišnji partnerski odnos naše su povjerenje stekli zbog kvalitete svojih proizvoda, prihvatljivih rokova isporuke i prihvatljive razine cijena svojih proizvoda. Ponude na naše upite su uvijek konkretne i dostavljene u roku, sa iznimnim sluhom i spremnošću da uvaže i udovolje sve naše zahtjeve i specifične potrebe. Sustav naručivanja i informiranja o isporuci je dobar, a zaposlenici susretljivi i ljubazni u kontaktima, te spretni u brzom rješavanju zahtjeva i upita. Svakako naša preporuka.

Lidija Borovec

Točni, brzi, korektni, uvijek za dogovor….Zato i radimo već zajedno cca 20 godina.

Emil Terlević

“Vrlo dobra usluga. Brza reakcij na hitne zahtjeve. Kvaliteta isporucenog materijala u kontinuitetu dobra. Hvala vam decki.”

Robert Pudic

Naše stručno osoblje

Upoznajte naš tim

Zahvaljujući našem stručnom i predanom osoblju, uspješno poslujemo već 28 godina.

Branko Klobučarić

Direktor

Damir Turk

Voditelj proizvodnje

Mirjana Klobučarić, dipl.oec.

Tajništvo, financije i računovodstvo

Nikola Klobučarić

Voditelj komercijale

Najnovije s bloga

Novosti

Inovacije su ono što nas godinama motivira da budemo sve bolji:

"Ograničenja postoje samo u našim glavama. Ako koristimo maštu, otvaramo svijet novim mogućnostima."

Branko Klobučarić, direktor

Newsletter

Budite informirani

Želite prvi saznati novosti iz AMP poduzeća? Ostavite nam svoj mail i rado ćemo vam povremeno poslati novosti o našim proizvodima i mogućnostima za suradnju putem projekata.